Lavera

Rose Garden Shower & Bath Gel -suihkugeeli, 200 ml

SKU
HH849339
9,90 €

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Lavera Rose Garden Shower & Bath Gel -suihkugeelin (200 ml) kookoksen tensidit pesevät ihosi & kasviuutteet rauhoittavat ihoa tehden siitä pehmeän. Tutustu!
Lavera Rose Garden Shower & Bath Gel -suihkugeelin miedon kookoksen tensidit pesevät ihosi hellävaraisesti. Ruusun ja myrtin kasviuutteet rauhoittavat ihoa ja tekevät siitä pehmeän. Hempeä villiruusun tuoksu hemmottelee aisteja. Sopii erityisesti kuivalle iholle. 200 ml.

Ruusuntuoksuinen Lavera Rose Garden -ihonhoitosarja sisältää ruusun eteerisiä öljyjä sekä Laveran omilta luomuviljelmiltä saatuja uutteita, jotka hoitavat ja rauhoittavat ihoa. Villiruusussa on A-, C- ja E-vitamiineja, jotka aktivoivat solun muodostusta ja estävät tehokkaasti vapaiden radikaalien toimintaa iholla. Sarja sopii myös vegaaneille.

Saksalainen Lavera on yksi luonnonkosmetiikkayritysten pioneereista. Yrityksen latinalainen nimi tarkoittaa totuutta. Laveran kaikki tuotteet ovat valmistettu luonnon puhtaista raaka-aineista. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Rose Garden Shower & Bath Gel -suihkugeeli, 200 ml
Takaisin ylös
19.02.2018, 11:48:42