Lambar

Roseto-istuinpeite, vaaleanharmaa

SKU
HH841619
69,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Lambar Roseto -istuinpäällinen on ylellisen pehmeää lampaanvillaa. Materiaalin lämmöneristyskyky on loistava. Lue lisää ja tilaa!
Lambar Roseto -istuinpäällinen on ylellisen pehmeää lampaanvillaa. Materiaalin lämmöneristyskyky on loistava. Se imee kosteutta eikä hiosta. Istuinpäällisen toisella puolella on ruusuköynnöskuviointi, toinen puoli on luonnonvalkoinen – pidä kummin päin haluat. Yläosassa on kuminauhat kiinnitystä varten. Erinomainen selän lämmitin viileissä oloissa. Sopii esimerkiksi puutarha-, keinu- ja nojatuoleihin sekä autoon istuimiin.

Koko: 50 x 160 cm
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Roseto-istuinpeite, vaaleanharmaa
Takaisin ylös