Ryhmä Hau

Ryhmä Hau: Pelastuspartio-potkutteluauto

SKU
HH861215
49,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Ryhmä Hau Pelastuspartio -potkuautossa on valot, pyörivä ratti + töötti. Painikkeista Ryhmä Hau -koirat ilmestyvät ja autosta kuuluu musiikkia. Tilaa nyt!
Ryhmä Hau Pelastuspartio -potkuautossa lasta viihdyttävät vauhdin lisäksi musiikki, valot ja pyörivä ratti, jossa on töötti. Kun painelet ratin alla olevia painikkeita, Ryhmä Hau:n koirakaverit - Vainu, Toma, Rolle ja Samppa - pomppaavat ylös ja autosta kuuluu musiikkia. Istuimen alla on säilytystilaa tärkeimmille tavaroille. Toimii kahdella AA-paristolla (eivät sis. pakkaukseen). Ikäsuositus: 12–36 kk. • Mitat (l x k x p): 26,5 x 45 x 54,5 cm • Istumakorkeus 20 cm Varoitus! Ei sovellu yli 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ryhmä Hau: Pelastuspartio-potkutteluauto
Takaisin ylös