Electrolux

s-fresh Citrus Burst -tuoksurakeet

SKU
HH850222
4,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Electrolux s-fresh -ilmanraikastinrakeiden avulla kotisi tuoksuu imuroinnin jälkeen puhtaammalta kuin koskaan aiemmin. Tutustu ja tilaa!
Electrolux s-fresh -ilmanraikastinrakeiden avulla kotisi tuoksuu imuroinnin jälkeen puhtaammalta kuin koskaan aiemmin. Rakeet ovat 100-prosenttisesti luonnollisesti hajustettuja mineraalirakeita, joista vapautuu imuroidessa raikas sitruksen tuoksu. Rakeita voi käyttää kaikissa imureissa. Voit kaataa ne lattialle ja imuroida ne siivouksen aluksi, tai asettaa ne suoraan pölypussiin tai pölysäiliöön. Pakkauksessa on neljä raikastinraepussia.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:s-fresh Citrus Burst -tuoksurakeet
Takaisin ylös