Sacred Forest -turvenaamio, 90 ml

SKU
HH864057
29,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Sõsar Sacred Forest -turvenaamio hidastamaa iho ikääntymistä sekä syväpuhdistaa & kosteuttaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. 90 ml. Lue lisää & tilaa!
Sõsar Sacred Forest -turvenaamio auttaa hidastamaan ihon ikääntymistä syväpuhdistaen ja kosteuttaen ihoa. Kaikille ihotyypeille sopiva turvenaamio tasapainottaa ihon talineritystä lisäämällä tai vähentämällä sitä ihon tarpeiden mukaisesti. Lisäksi naamio poistaa tehokkaasti ihosta epäpuhtaudet. Käsittelyn jälkeen iho on pehmeä ja tasainen. Viikoittaiseen käyttöön soveltuvaa turvetta voi käyttää kasvoilla, päänahalla ja vartalolla terveen ja tasapainoisen ihon ylläpitämiseksi. Bioaktiivinen syväpuhdistava kasvonaamio luonnollisine mineraaleineen antaa terveen ja hehkeän sävyn. 90 ml. <bR><bR> Sosar-kosmetiikkasarja on saanut innoituksensa pohjoisen luonnosta. Tuotteet ovat valmistettu pohjoisen luonnon kasveja, huolellisesti valittuja eteerisiä öljyjä sekä kestäviä luonnonvaroja hyväksikäyttäen. Kaikki tuotesarjan tuotteet ovat pakattu kierrätettävään ja luontoystävälliseen pakkaukseen.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sacred Forest -turvenaamio, 90 ml
Takaisin ylös