Melissa & Doug

Safarirekka, vuoden 2015 ajoneuvolelu

SKU
HH842326
18,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Safarirekka, vuoden ajoneuvolelu, on valmis ajamaan läpi safarin etsimään apua tarvitsevia eläinystäviä. Ikäsuositus: 2+. Ostoksille!
Puinen autolelu ja muotolajittelija samassa paketissa. Rekka kuljettajineen on valmis ajamaan läpi safarin etsimään apua tarvitsevia eläinystäviä. Norsu, alligaattori, seepra, sarvikuono, kirahvi, virtahepo ja leijona sopivat kaikki rekan sivuilla oleviin koloihin. Rekka on mainio perheen pienimpien motoriikankehittämisleikkeissä! Mukana on leikki-ideoita, jotka kehittävät perustaitoja ja toimivat tukena leikeissä. Sisältää rekan, 7 puista eläintä ja 2 puista ihmistä. Rekassa on nostettava rahtiovi. Vetoavat värit ja hauskat kuviot pitävät yllä lapsen mielenkiintoa. Lelu opettaa muotojen tunnistamista, kehittää motoriikkaa sekä käden ja silmän välistä koordinaatiota sekä rohkaisee tutkivaan ja luovaan leikkiin. Ikäsuositus: 2+.

Vuoden 2015 Ajoneuvolelu -voittaja.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Safarirekka, vuoden 2015 ajoneuvolelu
Takaisin ylös