Küchenprofi

Salaattilinko, 4,5 l, lime

SKU
HH852745
24,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Küchenprofi-salaattilingolla peset ja kuivaat salaattia. Ylimääräinen vesi valuu kulhon pohjalle, jonka voi kaataa helposti pois. Vet. 4,5 l. Tilaa nyt!
Küchenprofi-salaattilingolla saat pestyä salaatin rapeaksi ja maukkaaksi. Laita salaatinlehdet salaattilinkoon kokonaisina tai revittynä, laske vettä päälle, aseta kansi paikoilleen ja pyöritä kammesta, jolloin salaatti peseytyy. Valuta vesi pois lingon kannessa olevasta aukosta. Linkoa salaatti uudelleen, jolloin ylimääräinen vesi salaattilehdistä valuu kulhon pohjalle. Kaada vesi pois kannen aukosta. Lopputuloksena on rapeaa salaattia. <br><br> Voit käyttää linkoa myös rypäleiden, pikkutomaattien, katkarapujen ym. ruoka-aineiden pesemiseen ja kuivaamiseen. Voit säilyttää lingossa salaattia jääkaapissa. <bR><bR><b> Vet. 4,5 l </b>
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Salaattilinko, 4,5 l, lime
Takaisin ylös