Samsung

VR20M707PWD/GE robotti imuri

SKU
HH1006368
799,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Samsung VR20M707PWD/GE robotti imurissa on Wi-Fi ja Visionary Mapping Plus järjestelmä.
Edge Clean Master puhdistaa reunat ja kulmat tehokkaammin harjalla, joka on hyvin lähellä etupyörää. Kun se koskettaa seinää, automaattinen suljin laskeutuu alas luodakseen esteen, joka kerää lisää pölyä. Cyclone Force ™ -sovelluksella Samsung POWERbot -pölynimuri voi varmistaa tehokkaan imun pidempään. Cyclone Force ™ tuottaa vahvan keskipakoisvoiman, joka kierrättää pölyhiukkasia sisäkammion läpi. Sen jälkeen lika ja roskat erotetaan ilmasta ja siivotaan ulommaiseen kammioon. Tämän seurauksena pölytön ilma vapautetaan, joka pitää suodattimen puhtaana. Tämä auttaa estämään tukkeutumisen ja ylläpitää imua pidempään. <br><br> Uusi FullView Sensor ™ havaitsee kapeat ja pienet esteet laajalla alueella, jäljellä jää vähemmän "sokeita pisteitä" ja se voi navigoida turvallisemmin huoneen ympäri. Se kiertää älykkäästi esteitä välttäen alueita, joihin se voi jäädä kiinni. Päivitetyt Easy Pass ™ -pyörät ylittää helposti esteet, kuten kynnykset ja maton reunat. Sen alareuna on 1,5 cm lattiasta, joka helpottaa laitteen kulkua. <br><br> Samsung POWERbotilla on Visionary Mapping ™ Plus -järjestelmä, joka käyttää digitaalista kameraa kartoittaessaan talosi. Siksi POWERbotilla on mahdollisuus muistaa paras puhdistusreitti ja myös muistaa, mistä se on jo puhdistanut. Kun akun tila on alhainen, POWERbot palaa lyhintä reittiä automaattisesti takaisin telakointiasemaan lataukseen. Kun se on täysin ladattu, se palaa viimeiseen sijaintiinsa ja jatkaa puhdistusta. <br><br> Wi-fi Control toiminnon avulla ohjaat laitetta älypuhelinsovelluksella. Pystyt helposti pysäyttämään ja käynnistämään laitteen, sekä luomaan siivousaikataulun, kun olet poissa kotoa. Itsestään puhdistuva harja kerää hiukset ja pölyn harjaksen keskiosaan, josta imurin on helppo imeä roskat pölysäiliöön. Näin imurin harjasosa ei tukkeudu. <br><br> Äänitaso 77 dB<br> Latausaika 160 min<br> Toiminta-aika 30/60/90 min<br> Säiliönkapasiteetti 0,3 l<br> Litium Ioni akku<br> Navigointi: Visionary Mapping<br> Ajastus<br> LED näyttö <br> Wi-fi Control<br> Itsestään puhdistuva harja <br> Kaukosäädin<br> Lataustelakka<br> Paino 4,3 kg<br> Mitat (L x K x S) 34 x 9,7 x 34,8 cm<br>
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:VR20M707PWD/GE robotti imuri
Takaisin ylös