Arabia

Santa Claus: Revontulet–lautaset, ø 19 cm, 2 kpl

SKU
HH837528
49,80 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Arabia, Santa Claus Revontulet –lautaset myydään pareittain. Keramiikkaa. Lue lisää ja tilaa!
Arabia, Santa Claus Revontulet –lautaset myydään pareittain. Keramiikkaa. Kun ostat Joulupukin Hyvän tahdon merkillä varustetun tuotteen, annat samalla lahjan maailman lapsille ja tuot iloa heidän elämäänsä.

• Halk. 19 cm

Arabian Santa Claus -tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, ja ne edustavat vuodesta 1873 jatkuneita taidokkaan keraamisen muotoilun perinteitä. Kuvitus vie katsojan mukanaan Korvatunturille, missä Joulupukki asuu tonttujen ja eläintensä kanssa. Kuvissa he ahertavat puuhissaan aamusta iltaan – yhdessä käsi kädessä.

Kaikki Santa Claus -tuotteet on valmistettu huolellisesti ja eettisiä toimintatapoja noudattaen. Joulupukki – Anna hyvän kiertää Joulupukki tunnetaan kaikkialla maailmassa antamisen ilon ja hyvän tahdon symbolina. Jaa iloa ympärillesi antamalla lahja itsellesi ja maailman lapsille.

Joulupukkisäätiön hyväntekeväisyystyö käynnistyi vuonna 2000, ja sen tavoitteena on edistää lasten hyvinvointia. Presidentti Sauli Niinistö on Joulupukkisäätiön suojelija. Säätiö tekee tiivistä yhteistyötä hyväntekeväisyysjärjestöjen World Visionin ja Pelastakaa lapset ry:n kanssa.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Santa Claus: Revontulet–lautaset, ø 19 cm, 2 kpl
Takaisin ylös