Emendo

Saunatuoksut, 4 x 10 ml, + seinäteline, puu

SKU
HH847747
9,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Emendo Saunatuoksu -settiin kuuluu puuteline & 4 tuoksua: eukalyptus, koivu, savusauna sekä terva. Pulloissa 10 ml tuoksua. Tilaa itselle tai anna lahjaksi!
Nauti tuoksuvista saunahetkistä! Emendo-saunatuoksusettiin kuuluu neljä erilaista saunatuoksua (eukalyptus, koivu, savusauna sekä terva) sekä puinen seinäteline. Jokaisessa tuoksupullossa on 10 ml saunatuoksua, joissa on eteerisiä öljyjä, luonnontervaa sekä luonnollista koivu-uutetta. Lisää 2–6 tippaa saunatuoksua löylykauhalliseen vettä ja heitä kiukaalle. Seinätelineessä on paikka neljälle tuoksupullolle.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Saunatuoksut, 4 x 10 ml, + seinäteline, puu
Takaisin ylös