Emendo

Saunatuoksut, 4 x 10 ml, + seinäteline, puu

SKU
HH847747
9,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Emendo Saunatuoksu -settiin kuuluu puuteline & 4 tuoksua: eukalyptus, koivu, savusauna sekä terva. Pulloissa 10 ml tuoksua. Tilaa itselle tai anna lahjaksi!
Nauti tuoksuvista saunahetkistä! Emendo-saunatuoksusettiin kuuluu neljä erilaista saunatuoksua (eukalyptus, koivu, savusauna sekä terva) sekä puinen seinäteline. Jokaisessa tuoksupullossa on 10 ml saunatuoksua, joissa on eteerisiä öljyjä, luonnontervaa sekä luonnollista koivu-uutetta. Lisää 2–6 tippaa saunatuoksua löylykauhalliseen vettä ja heitä kiukaalle. Seinätelineessä on paikka neljälle tuoksupullolle.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Saunatuoksut, 4 x 10 ml, + seinäteline, puu
Takaisin ylös