Emendo

Saunaturve, 700 g + Saunahunaja, 150 g

SKU
HH847793
20,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Emendo-setissä on Saunaturvetta (700 g), Saunahunajaa (150 g), laudesuoja + käsineet. Saunaturve kuorii & kosteuttaa iho. Saunahunaja ravitsee ihoa. Tutustu!
Emendo-saunasettiin kuuluu Saunaturvetta (700 g), tuoksutonta Saunahunajaa (150 g), laudesuoja sekä muovikäsineet.

Saunaturve kuorii, pehmentää ja kosteuttaa ihoa, elävöittää hiuksia, lievittää hartioiden ja niskan jännitystä, lämmittää kylmät jalat sekä virkistää väsyneitä jalkoja. Turve on valmistettu kotimaisesta, puhtaasta luonnon raaka-aineesta, ja se on allergia- ja bakteeritestattua. Mukana käyttöohjeet.

Tuoksuton saunahunaja puolestaan kosteuttaa, pehmentää ja ravitsee ihoa. Se on valmistettu aidosta kukkaishunajasta eikä se sisällä synteettisiä ainesosia.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Saunaturve, 700 g + Saunahunaja, 150 g
Takaisin ylös