Hackman

Scandia-kahvilusikat, 6 kpl

SKU
HH849299
43,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Hackman Scandia -kahvilusikat on suunnitellut Kaj Franck vuonna 1952. Setissä 6 pitkävartista lusikkaa, jotka sopivat myös mukeihin ja tarjoiluun. Tutustu!
Hackman Scandia -kahvilusikat kuuluvat Kaj Franckin vuonna 1952 suunnittelemaan ajattomaan ja tyylikkääseen ruokailuvälinesarjaan. Setissä on yhteensä kuusi pitkävartista, konepesun kestävää kahvilusikkaa, jotka sopivat normaalien kahvikuppien lisäksi mukeihin, tarjoiluun sekä pienten lasten ruokailuun. Lusikat ovat valmistettu laadukkaasta 18/10 ruostumattomasta teräksestä.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Scandia-kahvilusikat, 6 kpl
Takaisin ylös