Skin Doctors

Sd White -voide, 50 ml

SKU
HH805324
37,50 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Skin Doctorsin Sd White -voiteen luonnolliset ainesosat auttavat turvallisesti häivyttämään iholle ilmaantuneiden pigmenttimuutoksia kuten pisamia, aurinko- ja ikälaikkuja ja pigmenttiläiskiä. Tuloksena on tasasävyinen, kirkas iho sekä pintaihon ”kauneusvirheiden” väheneminen. Sd White -voide auttaa sää säätelemään ihon melaniinin tuotantoa ja parantamaan sen kimmoisuutta. Lisäksi se kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Voiteella on antioksidanttinen vaikutus, joka auttaa taistelussa ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Vaikuttavat, yrttipohjaiset aineosat ovat iholle erittäin hellävaraisia. Voide sisältää ihon värinsävyjä vaalentavaa ja pigmenttihäiriöitä häivyttää phyllanthus emblicaa eli Intian karviaismarjaa, joka kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä ja eliminoi ihon vaurioita auttaen saavuttamaan nuorekkaamman ihonsävyn. Lisäksi voiteessa on maitohappoa, joka on luonnostaan esiintyvä ihon kosteuttaja. Sen on todettu lisäävän ihon corneum -kerroksen vedenpitävyyttä häivyttäen näin hienoja juonteita. 50 ml.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sd White -voide, 50 ml
Takaisin ylös