Ty

Secret Life of Pets -pehmo: Gidget

SKU
HH864358
12,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Ihastuttavat The Secret Life of Pets -hahmot saatavilla nyt pehmoina! Suloiset Ty-pehmot on valmistettu käsin. Eri hahmoja. Ostoksille!
Ihastuttavat The Secret Life of Pets -hahmot saatavilla nyt pehmoina! Suloinen Ty Gidget -pehmo on valmistettu käsin, korkealuokkaisista materiaaleista! Ikäsuositus: 3+.

Mitat: 20 x 13,5 x 16,5 cm

Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Lemmikkien salainen elämä -elokuva kertoo siitä, mitä lemmikit puuhaavat jäätyään koko päiväksi yksin kotiin. Tarinan päähenkilö on Max-terrieri, jonka järkyttyy omistajan hankittua toisen koiran, suttuisen karvapallon nimeltä Duke. Kahnaus ajaa kaksikon suoraan rankkurin kynsiin, mutta onneksi kapinallisten elukoiden joukko tulee väliin. Samaan aikaan kotipuolessa Maxiin ihastunut puudeli huolestuu ja kokoaa lemmikkijoukot ystävän pelastamiseksi.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Secret Life of Pets -pehmo: Gidget
Takaisin ylös