Vanguard

Sedona 41 -kamerareppu

SKU
HH850314
99,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Vanguard Sedona 41 -kamerareppu muuttuu tarpeen mukaan tilavasta kantolaukusta nopeasti käytettäväksi, sling-typpiseksi daypack-repuksi. Monta taskua.
Sedona 41 -kamerareppu muuttuu tarpeen mukaan tilavasta kantolaukusta nopeasti käytettäväksi, sling-typpiseksi daypack-repuksi. Kevyeen päiväkäyttöön tarkoitetussa kokoonpanossa siihen saa mahtumaan esim. objektiivilla varustetun järjestelmäkameran, 1 - 2 objektiivia ja oleelliset lisätarvikkeet. "Full Gear" -muodossaan siihen mahtu spotting scope -tyylinen kaukoputki (suora tai "kulmamalli" jopa 65 mm:n linsseillä), kiikarit ja vakioputkella varustettu järjestelmäkamera. Vaihtoehtoisesti Full Gear -pakettiin saa mahtumaan 1 - 2 järkkäriä, 3 - 4 putkea (jopa 300 mm), salaman ja tarvikkeita.

Lantiokiinnitys pitää repun aloillaan. Kantohihnoissa on tukeva pehmuste. Reppua voi säätää 10 kohdasta. Hengittävä, tuuletettu takaosa vähentää hikoilua ja tekee repun kantamisesta miellyttävämpää. Repun sisätilat ovat vaaleaa kangasta, jotta tavarat löytyisivät mahdollisimman helposti. Sisällä ja ulkopuolella on monta taskua, joihin tavarat saa järjesteltyä niin että ne löytyvät helposti ja nopeasti. Vetoketjujen vetimet ovat kestäviä narulenkkejä, joista saa hyvän otteen. Kyljissä on taskut vesipuolloille. Kolmi- tai yksijalkaisille kamerajalustoille on kaksi kiinnitysmahdollisuutta. Suuri etuläppä tarjoaa tilan jopa tabletille (tabletin koko "mini"). Yläosassa oleva tila on helppo muuttaa Full Gear -tyyppisestä tilasta daypack-käyttöön. Soljilla suljettava tila varmistetaan vetoketjulla. Repun ulkonäkö on tehty sellaiseksi, ettei reppu huuda ympäristöönsä olevansa kamerareppu. Reppuun kuuluu pilli hätätilanteiden varalle.

? Ulkomitat 250 x 190 x 430 mm
? Vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 12
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sedona 41 -kamerareppu
Takaisin ylös