Vanguard

Sedona 51 -kamerareppu

SKU
HH850316
129,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Sedona 51 -kamerareppu muuttuu tarpeen mukaan tilavasta kantolaukusta nopeasti käytettäväksi, sling-typpiseksi daypack-repuksi. Mukana sadesuoja. Katso kuvat!
Sedona 51 -kamerareppu muuttuu tarpeen mukaan tilavasta kantolaukusta nopeasti käytettäväksi, sling-typpiseksi daypack-repuksi. Kevyeen päiväkäyttöön tarkoitetussa kokoonpanossa siihen saa mahtumaan esim. objektiivilla varustetun järjestelmäkameran, 3 - 4 objektiivia (70 - 200 mm), salaman ja oleelliset lisätarvikkeet. "Full Gear" -muodossaan siihen mahtuu spotting scope -tyylinen kaukoputki (suora tai "kulmamalli" jopa 82 mm:n linsseillä), kiikarit, järjestelmäkamera ja 1 - 2 putkea. Vaihtoehtoisesti Full Gear -pakettiin saa mahtumaan 1 - 2 järkkäriä, 3 - 4 putkea (jopa 300 mm), salaman ja tarvikkeita.

Lantiokiinnitys pitää repun aloillaan. Kantohihnoissa on pehmuste ja reppua voi säätää 10 kohdasta. Hengittävä, tuuletettu takaosa vähentää hikoilua ja tekee repun kantamisesta miellyttävämpää. Repun sisätilat ovat vaaleaa kangasta, jotta tavarat löytyisivät mahdollisimman helposti. Sisällä ja ulkopuolella on monta taskua, joihin tavarat saa järjesteltyä niin että ne löytyvät helposti ja nopeasti. Vetoketjujen vetimet ovat kestäviä narulenkkejä, joista saa hyvän otteen. Kyljissä on taskut vesipuolloille. Kolmi- tai yksijalkaisille kamerajalustoille on kaksi kiinnitysmahdollisuutta. Suuressa etuläpässä on tila jopa 13":n tabletille. Repun ulkonäkö on tehty sellaiseksi, ettei reppu huuda ympäristöönsä olevansa kamerareppu. Reppuun kuuluu pilli hätätilanteiden varalle. Mukana koko repun peittävä sadesuoja.

? Ulkomitat 320 x 225 x 525 mm
? Paino 1,32 kg
? Vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 12
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sedona 51 -kamerareppu
Takaisin ylös