Braun

Series 3 3040s -parranajokone + HPP 32B -vaihtoterä

SKU
HH860602
129,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Braun Series 3 -sarjan partakoneen mikrokammat ohjaavat partakarvat terille ja nopeuttavat ajoa.
Braun Series 3 -sarjan partakoneen mikrokammat ohjaavat partakarvat terille ja nopeuttavat ajoa. Tekniikka tekee erityisesti hankalan 3 päivän sängen ajamisesta miellyttävämpää. Kaksoisteräverkko ja keskellä oleva integroitu leikkuri ajavat sekä pitkät että lyhyet karvat ja takaavat tarkan ajon.

Tarkkuustrimmerillä viimeistelet ja muotoilet pulisongit, parran ja viikset. Wet & Dry mahdollistaa märkäajon suihkussa tai partavaahdon tai -geelin kera. Laitteen voit huudella puhtaaksi juoksevan veden alla. Tunnin latauksella saat 45 minuuttia ajoaikaa. LED-näyttö kertoo akun varauksen.

Mukana vaihtoterä!
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Series 3 3040s -parranajokone + HPP 32B -vaihtoterä
Takaisin ylös