Näin saat tilaamasi tuotteet itsellesi

Toimitus Postiin, Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin

Toimitetaan noudettavaksi valitsemaasi noutopisteeseen tai automaattiin.

Huom! Postin asiakkaana voit sopia normaalilähetyksen yhteydessä myös muusta noutopisteestä kuin juuri sinua lähellä olevasta postitoimipaikasta. Tämä tapahtuu Postin Paketin ohjauspalvelun kautta, jonka löydät helposti Postin verkkopalvelusta. Huomaa, että Paketin ohjauspalvelun pitää olla aktivoituna ennen tilauksen jättämistä Hobby Hall -verkkokaupassa, jotta tilaus ohjautuu oikein uuteen osoitteeseen.

Paketin ohjauspalvelun avulla voit valita, mistä noudat verkkokaupasta tilaamasi paketit. Kotipostisi sijasta voit noutaa paketit helposti mistä tahansa sinulle sopivasta toisesta postista, Postin noutopisteestä tai pakettiautomaatista. Noutopisteistä ja pakettiautomaateista voit noutaa pakettisi myös iltaisin ja viikonloppuisin. Pakettien ohjaaminen ohjauspalvelulla on maksutonta. Ohjauspalvelulla vältät ruuhkat ja saat pakettisi juuri sinne, minne itse ne haluat! Lue lisää postin ohjauspalvelusta.

 

Kotiinkuljetus

Voit valita kaikille tilauksillesi kotiinkuljetuksen.

Jakelu tapahtuu suuremmilla paikkakunnilla ma-pe klo 9-21, muilla alueilla pääsääntöisesti klo 14 mennessä. Lisätietoja alueesi kotiinkuljetusajoista saat asiakaspalvelustamme. Palvelu sisältää lähetyksen purun kuljetusyksiköstä ja jakelun vastaanottajan ulko-oven välittömään läheisyyteen. Rahtituotteissa kotiinkuljetus ei sisällä kerroksiin kantoa.

Huomioithan, että kun valitset tuotteelle kotiinkuljetuksen, palvelu ei koske palautuksia. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee itse toimittaa tuote postiin tai tilata omalla kustannuksella tuotteen maksullinen nouto Postilta.