Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupasta tilaaminen

Sinulla on tilaamiisi tuotteisiin 14 päivän palautusoikeus yleisten verkkokauppaehtojen mukaisesti. Palautusoikeus ei koske esimerkiksi pilaantuvia tai personoituja tuotteita.

Näet tilaukselle mahdolliset toimitustavat ja -hinnat, kun olet siirtänyt tuotteet ostoskoriin. Mikäli lähetyksen mitat sallivat, voit valita lähetykselle haluamasi palvelupisteen tai pakettiautomaatin. Lisätietoja toimituskuluista löydät täältä.

Maksaminen

Hobby Hall -verkkokaupan maksutapoja ovat Kuukausiraha®, Kuukausiraha Kulta®, lasku, verkkopankkimaksu sekä maksukortti.

Kun valitset maksutavaksi Kuukausirahan®, Kuukausiraha Kullan® tai laskun, tarvitset verkkopankkitunnuksiasi henkilöllisyyden todentamiseksi. Kaikki maksutavat välittää Avarda Oy.

Oikeus evätä tilaus tai luotto

Hobby Hallilla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa. Avarda Oy vastaa Kuukausirahan®, Kuukausiraha Kullan® ja Laskun luottopäätöksestä. Evätty luottopäätös ei estä valitsemasta muita maksutapoja. Luottopäätös ei myöskään vaikuta hintaetuihin. Osoite- ja luottotietosi saatetaan tarkistaa henkilöllisyytesi varmistamiseksi. Perusedellytysten täyttyessä suoritetaan kokonaisvaltainen luottoarvio, jonka perusteella luotto voidaan evätä.

Perusedellytykset hyväksytylle luottopäätökselle:

 • 18 vuoden ikä
 • Julkinen ja virallinen osoite Suomessa
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Tilaus- ja toimitusehdot

 • Tilaaminen edellyttää 15 vuoden ikää
 • 15–18-vuotiaan asiakkaan maksutavat ovat:
  • verkkomaksu
  • maksukortti.
 • Perusedellytykset maksutavoille Kuukausiraha®, Kuukausiraha Kulta® ja Lasku:
  • Suomalainen henkilötunnus
  • Väestörekisterikeskuksen mukainen suomalainen vakituinen kotiosoite
  • 18 vuoden ikä
  • Avarda Oy:n myönteinen luottopäätös
  • Yksityishenkilö
 • Hobby Hallilla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa
 • Toimitamme tilauksia vain kotimaahan.

Näin palautat tuotteen

 1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.
 2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.
 3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa käyttämällä lokeron noutokoodia. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €.
 4. Kun palautat Postin kuljetuksella toimitetun tilauksen, käytä palautuksen yhteydessä Hobby Hallin asiakaspalautustunnusta 655600. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeaan osoitteeseen.
 5. Pakettiautomaattilähetyksen voi palauttaa paketin noutokoodilla. Palautus postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti, jolloin saat koodin palautusta varten.
 6. Pyydä postista kuitti lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosite lähetyksen palauttamisesta.

Osta 3, maksa 2 -kampanjatuotteen palautus

Osta 3, maksa 2 -tilauksissa jaamme edullisimman kampanjatuotteen hinnan alennukseksi kaikille tilaukseen sisältyville tuotteille. Jos palautat jonkin kampanjaan kuuluvista tuotteista, hyvitämme tuotteen hinnan, josta on vähennetty alennuksen osuus.

Huom! Mikäli olet valinnut vapaaehtoisen kotiinkuljetuksen, on palauttaminen ilmaista ainoastaan postitoimipaikasta, ei kotoa. Mikäli kyseessä on pakollinen kotiinkuljetustuote, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kotiinkuljetustuotteen palautus on maksullinen, ellei palautukselle ole pätevää syytä (esim. rikkinäinen tai väärä tuote).

Jos olet jo ehtinyt maksaa 1. kuukausierän tai koko hinnan ennen tuotepalautustasi, palautamme rahat lähetyksen saavuttua meille, ellei sinulla ole meille erääntyneitä maksuja. Luotollisissa maksutavoissa tarvitsemme tilinumerosi maksuhyvitystä varten.

Palautamme maksusuorituksesi, kun olemme vastaanottaneet palautuksen tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteet takaisin. Hyvitys palautuksesta suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Mikäli palautat koko tilauksen, palautamme myös tilauksen toimitusmaksun. Palautussummasta vähennämme palautusrahdin osuuden (alkaen 49,90 €), mikäli Hobby Hall on tilannut tuotteelle poisnoudon. Jos maksat palautusmaksun itse, voit valita itse haluamasi kuljetuspalvelun.

Huom! Sinetöityjen tuotteiden osalta vaihto- ja palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia. Sinetöityjä tuotteita ovat esimerkiksi pelit, elokuvat tai musiikkiäänitteet. Palautettavien kosmetiikka- ja/tai luontaistuotepakkauksien tulee olla alkuperäispakkauksissa ja avaamattomia. Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka valmistetaan tai joita muunnellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Jos sinulle on toimitettu väärä tai virheellinen tuote, palautus on maksutonta. Palauta tuote palautusohjeiden mukaisesti. Kirjoita palautuslomakkeeseen, millainen vika tuotteessa on. 

Hyvitys palautuksesta eri maksutavoilla 

Kuukausiraha® ja Kuukausiraha Kulta®: Palautus huomioidaan hyvityksenä suoraan tilisi kokonaissaldolla. Päivitetyn saldon näet seuraavalla kuukausilaskulla.

Lasku: Mikäli olet palauttanut kaikki laskun tuotteet, voit hävittää laskun aiheettomana. Osapalautuksissa hyvitetyn summan voi vähentää suoraan laskun loppusummasta. Huomioithan, että emme lähetä korjattua laskua, vaan sinun tulee maksaa pitämäsi tuotteet eräpäivään mennessä.

Verkkopankki: Avarda Oy palauttaa rahan automaattisesti ja on sinuun tarvittaessa yhteydessä sähköpostitse.

Maksukortti: Hyvitys tehdään suoraan maksukortille

Mikäli palautat osan lähetyksestä, voit itse vähentää palautettavien tuotteiden hinnan laskun loppusummasta. Saamasi lasku tulee kuitenkin maksaa normaalisti eräpäivään mennessä pitämiesi tuotteiden osalta. Muistathan, että palauttaessasi vain osan tilauksen tuotteista tulee sinun maksaa postimaksu.