Siemens

KG36EBI30 iQ500 -jääkaappi-pakastin, teräs • A++ • Korkeus 186 cm •Tilavuus 214/88 l

SKU
HH841155
799,00 €
A++
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Tehokas ja monipuolinen Siemens KG36EBI30 -jääkaappi-pakastin säästää sekä tilaa että energiaa. Tutustu ja tilaa edullisesti osamaksulla!
Tehokas ja monipuolinen Siemens KG36EBI30 -jääkaappi-pakastin säästää sekä tilaa että energiaa. Jääkaapin coolBox-laatikossa on 2–3°C alhaisempi lämpötila kuin muualla jääkaapissa, jonka ansiosta liha ja kala säilyvät tuoreina kaksi kertaa kauemmin. Lisäksi jääkaappiosassa on vihanneksia ja hedelmiä varten crisperBox-laatikko, jonka ilmankosteutta voi säätää. Tällöin elintarvikkeet pysyvät pidempään tuoreina ja herkullisina. Jääkaapin flexShelf-hylly voidaan tarvittaessa taittaa alas, ja se toimii myös pullotelineenä. Pakastimen lowFrost-tekniikka ehkäisee huurteen muodostumista ja nopeuttaa sulatusta. <br><br> LED-valaistus valaisee sisätilan tasaisesti ja kirkkaasti häikäisemättä. Tehokas tekniikka ja hyvä eristys takaavat alhaisen vuotuisen energiankulutuksen A++ -energialuokassa. <br><br><b> SIEMENS KG36EBI30 -jääkaappi-pakastin:</b> <li> Energialuokka A++ (223 kWh/vuosi) <li> Käyttötilavuus 302 l <li> Elektroninen lämpötilanohjaus, LED-numeronäyttö <li> Jääkaapin ja pakastimen lämpötilat säädettävissä erikseen <li> Ovet avautuvat oikealle, kätisyys vaihdettavissa <li> Äänitaso 39 dB <li> Ovien materiaali inox easyclean, sivut kromi-inox-metallia <li> Varoitusääni oven jäädessä auki <li> Lomatoiminto <li> Mitat (l x k x s): 60 x 186 x 65 cm <li> Leveys ovi auki 64 cm, syvyys 120 cm <li> Paino 81 kg <li> Säädettävät jalat edessä, pyörät takana <li> 2 vuoden takuu <br><br><b> JÄÄKAAPPI<br> <li> Käyttötilavuus 214 l <li> airFresh-suodatin <li> Automaattinen sulatus <li> Pikakylmennyskytkin <li> Digitaalinen lämpötilan näyttö <li> 4 turvalasihyllyä, joista 2 säädettävää, flexShelf-hylly (toimii myös pullohyllynä) <li> 3 ovihyllyä, joista 1 easyLift-toiminnolla, voi-juustorasia <li> Kosteudeltaan säädettävä crisperBox-vihanneslaatikko <li> coolBox-laatikko lihalle ja kalalle <li> LED-valaistus <br><br><b> PAKASTIN:</b> <li> Tähtiluokitus **** <li> Käyttötilavuus 88 l <li> Pakastuskyky 12 kg/vrk <li> Pikapakastuskytkin, lämpötilan säätö <li> lowFrost-tekniikka, manuaalinen sulatus <li> Pakastusautomatiikka <li> Oven aukiolon ilmaisin <li> 3 pakastelaatikkoa läpinäkyvällä etuosalla, joista 1 bigBox <li> Varoitusääni ja -valo lämmönnousulle <li> Lämpötilan nousuaika sähkökatkossa 35 h.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KG36EBI30 iQ500 -jääkaappi-pakastin, teräs • A++ • Korkeus 186 cm •Tilavuus 214/88 l
Takaisin ylös