Siemens

TI303203RW EQ.3 kahvikone

SKU
HH1005335
Tarjoushinta 449,00 € norm. 499,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Älykkään SensoFlow-vedenlämmitystekniikan ansiosta ensimmäisen kahvin valmistus on nopeaa. Veden tasainen lämpötila takaa maksimaalisen nautinnon joka kerta. CoffeeDirect: helppo tie täydelliseen kahvinautintoon. Kaikki toiminnot ovat näkyvillä hipaisukytkimillä toimivassa ohjauspaneelissa. OneTouch Functionilla valmistat juomasi painamalla vain yhtä valitsinta ‒ oli se sitten espresso, cappuccino tai latte macchiato. Mukavuuspaketti täynnä lisäominaisuuksia, kuten useampia kahvivahvuuksia, kupinlämmitin, sekä tekstinäyttö. <br> Keraaminen kahvimylly ällistyttää pitkäikäisyydellään ja hyödyntää aromin maksimaalisesti jokaisesta kahvipavusta. Kahvin jauhatuskarkeus säädettävissä. Papusäiliö, jossa on aromit säilyttävä tiivis kansi. Säiliön tilavuus 250 g. Irrotettava vesisäiliö (1,4 l) ja eristetty, aromit säilyttävä kahvipapusäiliö (250 g). Vesipumpun paine: 15 bar. Maitovaahto valittavissa myös erikseen. Etuosassa olevan luukun ansiosta laite on helppo huoltaa ja puhdistaa. Irrotettava maidonvaahdotin, joka on helppo puhdistaa juoksevan veden alla tai astianpesukoneessa. Calc'n'Clean: täysautomaattinen puhdistus- ja kalkinpoisto-ohjelma. Irrotettava keittoyksikkö, helppo puhdistaa ja huoltaa. Automaattinen laitteen huuhtelutoiminto, kun laite sammutetaan tai käynnistetään. <br><br> Paino 7,1 kg<br> Mitat (k x l x s): 37,8 x 24,7 x 42 cm .
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TI303203RW EQ.3 kahvikone
Takaisin ylös