Braun

Silk-épil 7 Skin Spa 7-921e -epilaattori

SKU
HH864547
99,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Braun Silk-épil 7 -epilaattori tarjoaa erittäin miellyttävän mutta tehokkaan epiloinnin sekä virkistävän, ihoa stimuloivan harjakuorinnan. Tutustu!
Braun Silk-épil 7 -epilaattori tarjoaa erittäin miellyttävän mutta tehokkaan epiloinnin sekä virkistävän, ihoa stimuloivan harjakuorinnan. Wet & Dry -epilaattori poistaa lyhyimmätkin karvat 40 pinsetillään. Iho pysyy miellyttävän sileänä jopa 4 viikkoa. Kääntyvä ajopää myötäilee vartalon muotoja taaten tarkan epiloinnin, ja kätevällä Smartlight-valolla näet ohuimmatkin ihokarvat. Valittavana on kaksi nopeusasetusta.

Laitteen kuorintaharja poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja vähentää karvojen sisäänpäin kasvamista. Harja värähtelee jopa 3 000 kertaa minuutissa ja toimii jopa 6 kertaa tehokkaammin kuin käsinharjaus. Tuloksena on silkinpehmeä, elinvoimainen iho.

2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Silk-épil 7 Skin Spa 7-921e -epilaattori
Takaisin ylös