Delux

Siniraita Top Cool -peite ja -tyyny

SKU
HH806369
35,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Delux Siniraita Top Cool -settiin kuuluu ilmava peite ja kimmoisa tyyny, joiden raidallinen päälliskangas on ihanan sileää ja pehmeää Top Cool -polyesteriä.
Delux Siniraita Top Cool -vuodevaatteiden sinivalkoraidallinen päälliskangas on Top Cool -polyesteriä, joka tuntuu ihanan sileältä ja viileältä ihoa vasten. Top Cool -kuidun ainutlaatuisen tähdenmallisen muodon ansiosta kosteus jää kuidun pinnalle ja siirtyy tehokkaasti pois, joten tuote kuivuu nopeasti ja tuntuu siksi aina miellyttävältä.

Peitteen täytteenä 800 g on ilmavaa ja erinomaisesti eristävää Airella- polyesteriontelokuitua. Tyynyn täytteenä on 500 g polyesteripallokuitua, joka on helposti muokattavaa ja säilyttää hyvin kimmoisuutensa.

Delux Siniraita Top Cool -setti yhdelle:
• tyyny 50 x 60 cm ja
• peite 150 x 200 cm.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Siniraita Top Cool -peite ja -tyyny
Takaisin ylös