Skin Doctors

Skinactive14™ Intensive -päivävoide, 50 ml

SKU
HH665703
35,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Skin Doctors Skinactive14™ Intensive -päivävoide ihon ikääntymisongelmiin. Mm. kosteuttaa, kirkastaa & kiinteyttää ihoa, häivyttää ryppyjä. 50 ml. Lue lisää!
Nyt voit hoitaa 14 ihon ikääntymisongelmaa yhdellä voiteella! Kevyen koostumuksen omaava Skin Doctors Skinactive14™ Intensive -päivävoide

1. Antaa intensiivistä kosteutta kuivalle ja kosteutta janoavalle iholle
2. Estää hienojen juonteiden synnyn
3. Häivyttää syviä ryppyjä
4. Kiinteyttää velton ja hauraan ihon
5. Lisää kimmoisuutta ja elastisuutta
6. Kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyerot
7. Vähentää punaisuutta ja aurinkoläiskiä
8. Vahvistaa ohutta ja läpikuultavaa ihoa
9. Uudistaa samean ja elottoman ihon
10. Pienentää ihohuokosia
11. Vahvistaa ihon hehkua
12. Silottaa karkean ihon
13. Elävöittää väsyneen ja stressi-ihon
14. Suojaa ihoa auringon haitoilta (aurinkosuoja SPF 15).

Voiteen vaikuttavana aineena on renovage, joka parantaa ihon pintaa saaden sen tuntumaan sileämmältä ja näyttämään nuoremmalta. Se lisää ihon kosteutta, vahvistaa ihon omaa suojamekanismia, pienentää pisamia ja pigementtihäiriöitä, lisää ihon kimmoisuutta ja vähentää karkeutta, häivyttää syviä ryppyjä ja hienoja juonteita, pienentää laajentuneita ihohuokosia sekä vähentää ihon punotusta. Lisäksi voide auttaa hidastamaan ikääntymistä 3,5 kuukaudella ja voi lisätä solujen elinikää kolmanneksella. Lisäksi voiteessa on ihon uudistumisen ja kuolleiden ihosolujen poistumista ylläpitävää Exo-T:tä sekä glukoosista ja xylitolista valmistettua aquaxylia, joka parantaa ihon omia kosteusvarastoja ja estää ihon kosteushukkaa. Voiteen aurinkosuojat (UVA/UVB) varjelevat haitallisilta UV- säteiltä ja vapaiden radikaalien tuhoilta.

Hiero Skinactive14™ Intensive -päivävoidetta kasvoille ja kaulalle aamuisin muiden hoitotuotteiden jälkeen. Jotta saat parhaan lopputuloksen, käytä voidetta päivittäin Skinactive 14™ Regenerating -yövoiteen kanssa. 50 ml.

Toimitusmyyntituote.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Skinactive14™ Intensive -päivävoide, 50 ml
Takaisin ylös