Skin Doctors

Skinactive14™ Intensive -päivävoide, 50 ml

SKU
HH665703
35,90 €
Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Skin Doctors Skinactive14™ Intensive -päivävoide ihon ikääntymisongelmiin. Mm. kosteuttaa, kirkastaa & kiinteyttää ihoa, häivyttää ryppyjä. 50 ml. Lue lisää!
Nyt voit hoitaa 14 ihon ikääntymisongelmaa yhdellä voiteella! Kevyen koostumuksen omaava Skin Doctors Skinactive14™ Intensive -päivävoide

1. Antaa intensiivistä kosteutta kuivalle ja kosteutta janoavalle iholle
2. Estää hienojen juonteiden synnyn
3. Häivyttää syviä ryppyjä
4. Kiinteyttää velton ja hauraan ihon
5. Lisää kimmoisuutta ja elastisuutta
6. Kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyerot
7. Vähentää punaisuutta ja aurinkoläiskiä
8. Vahvistaa ohutta ja läpikuultavaa ihoa
9. Uudistaa samean ja elottoman ihon
10. Pienentää ihohuokosia
11. Vahvistaa ihon hehkua
12. Silottaa karkean ihon
13. Elävöittää väsyneen ja stressi-ihon
14. Suojaa ihoa auringon haitoilta (aurinkosuoja SPF 15).

Voiteen vaikuttavana aineena on renovage, joka parantaa ihon pintaa saaden sen tuntumaan sileämmältä ja näyttämään nuoremmalta. Se lisää ihon kosteutta, vahvistaa ihon omaa suojamekanismia, pienentää pisamia ja pigementtihäiriöitä, lisää ihon kimmoisuutta ja vähentää karkeutta, häivyttää syviä ryppyjä ja hienoja juonteita, pienentää laajentuneita ihohuokosia sekä vähentää ihon punotusta. Lisäksi voide auttaa hidastamaan ikääntymistä 3,5 kuukaudella ja voi lisätä solujen elinikää kolmanneksella. Lisäksi voiteessa on ihon uudistumisen ja kuolleiden ihosolujen poistumista ylläpitävää Exo-T:tä sekä glukoosista ja xylitolista valmistettua aquaxylia, joka parantaa ihon omia kosteusvarastoja ja estää ihon kosteushukkaa. Voiteen aurinkosuojat (UVA/UVB) varjelevat haitallisilta UV- säteiltä ja vapaiden radikaalien tuhoilta.

Hiero Skinactive14™ Intensive -päivävoidetta kasvoille ja kaulalle aamuisin muiden hoitotuotteiden jälkeen. Jotta saat parhaan lopputuloksen, käytä voidetta päivittäin Skinactive 14™ Regenerating -yövoiteen kanssa. 50 ml.

Toimitusmyyntituote.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Skinactive14™ Intensive -päivävoide, 50 ml
Takaisin ylös