BABYBJÖRN

Smart-potta, turkoosi

SKU
HH819711
29,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

BABYBJÖRN Smart on ergonominen ja vakaa potta, joka vie vain vähän tilaa. Kätevä ottaa mukaan matkoille! Irrotettava sisäpotta. Lue lisää ja tilaa!
Toimivuuden ja mukavuuden yhdistävä BABYBJÖRN Smart on ergonominen, vakaa ja miellyttävä potta, joka pienen kokoonsa ansiosta vie vain vähän tilaa. Kätevä ottaa mukaan matkoille tai mökille. Irrotettava sisäpotta on helppo tyhjentää ja puhdistaa, ja siinä olevat roiskesuojat ehkäisevät suuret sotkut. Alareunassa on kumilistat, jotka pitävät potan tukevasti paikallaan lattialla. Kierrätettävää muovia, joka ei sisällä PVC:tä.

• Mitat: 25,5 x 33 x 16,5 cm
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Smart-potta, turkoosi
Takaisin ylös