Stiga

Snowracer SX Pro -crosskelkka, vihreä

SKU
HH841491
119,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Stiga Snowracer SX Pro -crosskelkalla voi laskea mäkeä + hyppiä hyppyreissä. Twin Tip -sukset, Curve-etusuksi ja kelautuva vetonaru. Vihreä. Tilaa!
Snowracer SX Pro -rattikelkassa on crossipyöristä tuttu ohjaustanko sekä entistä vahvempi runko. Kestää myös hyppyreissä hyppimisen. Luistoa kelkalle antavat tarkan ohjattavuuden takaava Curve-etusuksi sekä molemmista päistä kaareutuvat Twin Tip -sukset, joiden ansiosta kelkkaa voi ajaa vaikka takaperin. Vetonaru kelautuu sisään, kun narun laskee irti kädestä. Turvallisuutta tuo lukkiutumaton jarru. Toimitetaan osina, aikuisen koottava. Ikäsuositus: 7 +.

Mitat: 88 x 42 x 52 cm

Varoitus!
Ei sovellu alle 3-vuotialle.

Huom! Muista aina käyttää laskiessasi kypärää. Lue ohjeet tarkoin ennen käyttöä.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Snowracer SX Pro -crosskelkka, vihreä
Takaisin ylös