Lavera

Soft Eyeliner -silmänrajauskynä, 1,14 g, harmaa

SKU
HH824261
12,90 €

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Harmaa Lavera Soft Eyeliner -silmänrajauskynä on valmistettu luonnon puhtaista raaka-aineista. Pehmeän koostumuksen ansiosta levittyy hyvin. Tutustu!
Pehmeällä Lavera Soft Eyeliner -silmänrajauskynällä saat luotua silmämeikkiin eri tyylejä tarkasta rajauksesta pehmeään utuiseen ilmeeseen. Pehmeän koostumuksen ansiosta kynällä piirtyvä rajaus levittyy helposti. Myös vegaanille soveltuva, jojobaöljyä sisältävä tuote on hellävarainen herkälle silmänympärysiholle. Sävy: harmaa. 1,14 g.

Saksalainen Lavera on yksi luonnonkosmetiikkayritysten pioneereista. Yrityksen latinalainen nimi tarkoittaa totuutta. Laveran kaikki tuotteet ovat valmistettu luonnon puhtaista raaka-aineista. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita. Laveran uudistunut Trend Sensitiv on luonnon mineraaleja sisältävä värikosmetiikkasarja. Sarjan tuotteet korostavat luonnollista kauneutta ja hoitavat samalla ihoa. Kaikilla Trend Sensitiv -tuotteilla on NaTrue-sertifikaatti sekä lisäksi monet tuotteet ovat vegaanisia.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Soft Eyeliner -silmänrajauskynä, 1,14 g, harmaa
Takaisin ylös