Wonder Cakes

Sokeripitsimatto + pussi valkoista pitsijauhetta, 50 g

SKU
HH851646
19,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Wonder Cakes -sokeripitsimaton avulla loihdit upean pitsireunuksen täytekakkuun. Tilaa silikonimuotti ja valkoinen pitsijauhepussi yhteishintaan Hobby Hallista.
Sokeripitsireunus kruunaa juhlakakun. Pitsin valmistus onnistuu helposti silikonisen pitsimuotin ja pitsijauheen avulla. Pitsijauheesta valmistettu tahna levitetään matolle ja kuivatetaan miedossa uuninlämmössä. Muotista irrotettu pitsikoriste asetellaan kakun tai muun leivonnaisen reunoille. Sokeripitsillä viimeistelet myös erilaiset sokerimassahahmot.

• konepesunkestävän maton koko 6,7 x 40 cm
• pitsijauhepussi 50 g
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sokeripitsimatto + pussi valkoista pitsijauhetta, 50 g
Takaisin ylös