Philips

Sonicare For Kids HX6042/33 -vaihtoharjat, 2 kpl

SKU
HH829297
17,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Philips Sonicare For Kids HX6042/33 -vaihtoharjat (2 kpl) Philips Sonicare For Kids -sähköhammasharjaan. Kuminen pää suojaa kasvavia hampaita. Tilaa nyt!
Philips Sonicare For Kids -sähköhammasharjan For Kids -vaihtoharjojen harjaspäät soveltuvat kaikenikäisten lasten käyttöön. For Kids -vaihtoharjojen älykäs muotoilu ja tarkka suunnittelu yhdessä sähköhammasharjan sonic-liikkeen ja eri harjaustilojen kanssa takaavat, että hampaat puhdistuvat perusteellisesti. Harjaksien kuminen pää suojaa lasten kasvavia hampaita ja pehmeät harjakset ovat helliä lapsen suulle.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sonicare For Kids HX6042/33 -vaihtoharjat, 2 kpl
Takaisin ylös