Rio

Sonicleanse Pure -kasvoharja

SKU
HH856163
89,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Rio Sonicleanse Pure -kasvoharjan värähtelevä harja kuorii ja puhdistaa epäpuhtaudet kasvoilta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Tutustu!
Laadukas Rio Sonicleanse Pure -kasvoharja nostaa päivittäiset ihonhoitorutiinisi uudelle tasolle. Värähtelevä harja kuorii ja puhdistaa epäpuhtaudet kasvoilta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Käsittelyn tuloksena on hohtava, syväpuhdas iho. Harjan pulssimainen ajastin opastaa T-alueen hoitoon vain 60 sekunnissa. Voit valita kahdesta hoito-ohjelmasta: Sensitive kuivalle ja herkälle iholle ja Intense ongelma-alueiden hoitoon. Vesitiivistä (IPX8) kasvoharjaa voit käyttää myös suihkussa tai kylvyssä. Pakkauksessa on mukana normaali-ihon harja; herkän ihon ja vartaloharja on hankittavissa lisävarusteena. Mukana USB-laturi. 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sonicleanse Pure -kasvoharja
Takaisin ylös