Star Wars

Spinning-valomiekka

SKU
HH862666
79,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Star Wars Spinning -valomiekan voi pidentää kesken taistelun! Pyörivän miekan liittimeen saa valomiekan & tikarin kiinni. Tilaa lahjaksi Star wars -fanille!
Star Wars Spinning -valomiekalla haastat jedit taisteluun! Kaksintaisteluja varten miekkaa voi pidentää nopealla kädenliikkeellä. Miekassa on tyylikäs pyörivä liitin, johon voi kiinnittää valomiekkoja ja -tikareita ja pyörittää. Pyörivän liittimen voi myös lukita paikalleen. Valomiekan lisäksi pakkaukseen kuuluu valotikari, kaksi säädettävää liitintä ja pyörivä liitin. Toimii kuudella AAA-paristolla (sis. pakkaukseen). Ikäsuositus: 4+ v. <br><bR><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Spinning-valomiekka
Takaisin ylös