phil&teds

Sport V5 -rattaat, graphite/harmaa

SKU
HH861297
579,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

phil & teds Sport V5 -rattaat käyvät moneen eri maastoon 6 kk–5 v. lapsille. Auto Stop -jarrumekanismi estää rattaita karkaamasta. Väri: Grapthite. Tutustu!
phil&teds Sport V5 -rattaat ovat monipuoliset ja pitkäikäiset lastenrattaat, jotka soveltuvat lapselle erikseen myytävän kantokassin kanssa (kantokassi ei sis. hintaan, tilaa erikseen) syntymästä aina viiden vuoden ikään asti. Tarvittaessa voit muuttaa rattaat kahden lapsen kuljetukseen soveltuviksi sisarusrattaiksi lisäämällä rattaisiin erikseen myytävän Sport V 5 -sisaristuimen (ei sis. pakkaukseen, tilaa erikseen). Sisaristuin voidaan kiinnittää joko rattaan turvakaareen tai ratasistuimen alle. <br><bR><b> <h3>Auto Stop -mekanismi estää rattaiden karkaamisen</h3></b> <br><br> phil & teds Sport V5 -rattaissa on turvallisuutta lisäävä Auto Stop -mekanismi, joka automaattisesti jarruttaa ratasta ja estää rattaita karkaamasta yllättävissä tilanteissa. Työntöaisassa oleva Auto Stop -mekanismi on auki, kun sitä painetaan työntöaisaa vasten rattaita työnnettäessä. Jos kahvasta irtoaa yllättäen ote, mekanismi nousee ylös ja pysäyttää automaattisesti rattaat. Auto Stop -mekanismi voidaan kytkeä myös pois päältä.<br><bR><b> <h3>Vaivatonta liikkumista monenlaisessa maastossa</h3></b> <br><br> Kolmipyöräiset phil & teds Sport V5 -rattaat ovat malliltaan kapeat, mutta istuma-ala on leveä. Istuimen sivukankaat voidaan avata vetoketjuilla ja saada näin lisätilaa istuimeen. Kapea malli helpottaa rattaiden käyttöä kapeissa tiloissa esim. bussissa. Silti rattaat kulkevat mutkattomasti niin kaupungin kaduilla kuin hiekkatielläkin, sillä isot ilmatäytteiset pyörät tasoittavat kuopat tiessä ja tekevät kyydin mukavaksi rattaissa. Edessä on kääntyvä etupyörä, jonka voit halutessasi lukita etupyörän kulkemaan myös suoraan. <bR><bR><b> <h3>Monipuolisesti varustellut rattaat</h3></b> <br><br> phil & teds Sport V5 -rattaissa on monipuolinen varustus. Rattaita on helppo työntää nikama-aisasta, jonka korkeuden saa säädettyä 9 eri asentoon. Lasta suojaa sateelta ja auringonpaahteelta napakka kuomu. Etukaari ja pehmustetut, säädettävät viisipistevaljaat pitävät pienokaisen turvallisesti kyydissä. Selkänoja säätyy aina makuuasentoon asti. Alla on tilana tavarakori, jossa pienet ostokset ja hoitolaukku kulkevat kätevästi mukana. Rattaat on tarvittaessa helppo taittaa kasaan yhdellä kädellä ja kasatun rungon saa lukittua esim. auton tavaratilaan nostoa varten. Kankaat voi irrottaa ja pyyhkiä kostealla, saippuavedellä kostutetulla liinalla puhtaaksi. <br><br><b> PHIL&TEDS SPORT V5 -RATTAAT:</b><br> • Suositusikä: 6 kk – 5 v.; kantokassin kanssa jo 0 kk ikäiselle (kantokassi ei sis. hintaan, tilaa erikseen)<br> • Istuimen maksimipaino 20 kg<br> • Iso kallistettava kuomu<br> • Teräsrunko<br> • Auto Stop -jarrumekanismi <bR> • Korkeussäädettävä työntöaisa; 84–108 cm<br> • Tavarakori; maksimipaino 5 kg<br> • Ilmatäytteiset pyörät; ilmanpaine renkaassa 1.5 bar<br> • Kuljetuslukko<br> • Mitat kokoontaitettuna 76 x 59 x 30 cm<br> • Rattaiden paino 12,5 kg<br> • Vuoden takuu
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sport V5 -rattaat, graphite/harmaa
Takaisin ylös