phil&teds

Sport V5 -sisaristuin,cherry/punainen

SKU
HH861301
209,00 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

phil & teds Sport V5 -sisaristuimella muutat Sport V5- tai Navigator-rattaat tuplarattaiksi. Sopivat selkänojan alle/rattaiden päälle. Väri: Cherry Tutustu!
phil & teds Sport V5 -sisaristuimella muutat phil & teds Sport V5/Navigator -rattaat sisar-/kaksoisrattaiksi. Aurinkosuojalla varustettu sisaristuin kiinnitetään rattaisiin joko kasvot tai selkä menosuuntaan. Istuin sijoitetaan rattaiden eteen, kun rattaissa on vastasyntynyt ja taapero ja rattaiden takaosaan, kun rattaissa matkustaa kaksi taaperoa. Sisarusistuimessa on pehmustetut viisipistevaljaat sekä muovailtava pää- ja niskatuki. Lisäksi istuin on helppo kallistaa yhdellä kädellä.

• Soveltuvuus phil & teds Sport V5 ja phil & teds Navigator -rattaisiin
• Istuimen maksimipaino edessä/takana: 20/15 kg
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sport V5 -sisaristuin,cherry/punainen
Takaisin ylös