Ultrasun

Sports Spray SPF30 -aurinkospray, 150 ml

SKU
HH836252
28,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Ultrasun Sports Spray SPF30 on helposti levittyvä aurinkospray, joka sopii herkälle iholle ja erityisesti aktiivisille urheilijoille. Tilaa nyt!
Ultrasun Sports Spray SPF30 on ammattilaisten kehittämä, suihkutettava aurinkospray, joka herkälle iholle ja erityisesti aktiivisille urheilijoille. Väritön, vedenkestävä aurinkospray on erittäin helppo ja nopea suihkuttaa ja levittää iholla, ja se imeytyy nopeasti. Tämä miellyttävän tuntuinen, antioksidantteja sisältävä spray ei sisällä hajusteita eikä emulgointi- tai säilöntäaineita. Valmistettu Sveitsissä. 150 ml.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sports Spray SPF30 -aurinkospray, 150 ml
Takaisin ylös