Katso iso kuva
M2-ihonhoitolaite + 3 kpl hoitogeelejä

Sqoom
M2-ihonhoitolaite + 3 kpl hoitogeelejä

499,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Sqoom on mikrotietokoneohjattu hoitomenetelmä, joka yhdessä korkealaatuisten geelien kanssa hoitaa ja uudistaa ihoa syvältä. Laite yhdistää ionisaation, ultraäänen ja aktiiviaineet. Käyttö on helppoa: geeliä levitetään käsiteltävälle alueelle ja hierotaan laitteen avulla hellävaraisesti ihoon. Toisin kuin perinteiset ihonhoitotuotteet, Sqoom vaikuttaa myös ihon syvempiin kerroksiin. Hellävarainen hoitomenetelmä elvyttää lihaskudosta ongelmapainotteisesti, vahvistaa ihon rakennetta sekä rentouttaa. Sqoom auttaa ihoa uusiutumaan ja silottamaan juonteita ja ryppyjä. Jo muutaman käyttökerran jälkeen näet ja tunnet tuloksia: ihosi näyttää kiinteämmältä, pehmeämmältä ja nuorekkaan raikkaalta.

Suuri määrä xCential-geelien uudistavia, aktivoivia ainesosia pystyy siirtymään syvälle ihoon miljoona kertaa sekunnissa värähtelevän anturin ansiosta. Nämä värinät lävistävät myös syvemmät iho- ja kudoskerrokset. Solujen uusiutuminen aktivoituu ja iho parantaa itse itsensä.

Sqoomiin on saatavilla erilaisia hoitogeelejä riippuen siitä, mitä ihon ongelmaa halutaan hoitaa. Geelejä on esim. ihon ikääntymistä vastaan, pigmenttihäiriöihin, punoittavalle iholle, akneen, arville, lihaskireyteen tai kuivalle ja ärtyneelle iholle. Laitteessa on seitsemän selkeää ja helppokäyttöistä hoito-ohjelmaa.

Mukana toimitetaan 3 tehokasta hoitogeeliä:

xCentialcleanser, 50 ml
Tehokkaaseen ihon syväpuhdistukseen antamaan kosteutta ja valmistaen ihoa SQOOM-käsittelyihin. Voidaan käyttää myös ihon ongelma-alueilla. Panthenolilla ja kamomillauutteella on ihoa rauhoittava ja rentouttava vaikutus.

xCentialH+, 50 ml
Pääaineosa on hyaloroni, tunnettu kosteuttaja. Elvyttävä geeli syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Ihostasi tulee silminnähden kauniimpi ja nuorekkaampi.

xCentialbooster, 30 ml
24-tunnin tehokosteuttaja. Iho tuntuu raikkaalta ja sametinpehmeältä välittömästi. Ryppyjen syvyys on pienentynyt jopa ensimmäisen käyttökerran jälkeen. xCential booster antaa 8 tunnin vaikutuksen ryppyjä vastaan.

Sqoom M2 -ihonhoitolaitteella on 2 vuoden takuu.Kerro kaverille