Stadler Form

Charly-lattiatuuletin

SKU
HH839796
149,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Stadler Form Charly -lattiatuuletin pystyy liikuttamaan ilmaa tasaisesti jopa 6000 kuutiota tunnissa. Tutustu ja tilaa edullisesti!
Stadler Form Charly -lattiatuuletin pystyy liikuttamaan ilmaa jopa 6000 kuutiota tunnissa. Vahvan kulttistatuksen omaava tuuletin on varustettu oskillaattorilla, ja siksi pystyy puhaltamaan ilman tasaisesti huoneeseen. Laitteen design on ottanut vaikutteensa lentokoneen moottorin turbiineista. Sen kolme alumiinilapaa liikuttavat ilmaa tehokkaasti ja valettu sinkkirunko pitää laitteen tukevasti paikallaan. Lavat ovat myös helposti puhdistettavissa.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Charly-lattiatuuletin
Takaisin ylös