Stadler Form

Viktor-ilmanpuhdistin, musta

SKU
HH592297
229,00 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika 3-4 arkipäivää

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Tyylikäs Stadler Form Viktor -ilmanpuhdistin suodattaa tehokkaasti huoneilman epäpuhtaudet. Tutustu ja tilaa edullisesti osamaksulla!
Nyt voit vetää henkeä helpottuneesti ja syvään, sillä Stadler Viktor puhdistaa tunkkaisen huoneilman raikkaaksi. Tyylikkäästi muotoiltu ja sisustukseen sulautuva Viktor suodattaa erittäin tehokkaasti huoneilman epäpuhtaudet, kuten pienhiukkaset, siitepölyn, virukset ja homeitiöt. Tehokas Viktor poistaa jopa epämiellyttävät hajut, kuten tupakansavun. Esisuodatus hoitaa isommat partikkelit, kuten lemmikkien karvat ja pölyn. Viktorissa on viisi säädettävää tehotasoa ja himmennettävät ohjauspaneelin LED-valot. Värivaihtoehdot valkoinen ja musta. <br><br><b> STADLER VIKTOR:</b> <li> HPP™ suodatinjärjestelmällä varustettu ilmanpuhdistin <li> Esisuodatin ja aktiivihiilisuodatin <li> Himmennettävät LED-valot <li> Viisi säädettävää tehotasoa <li> Suositellaan enint. 50 m² huoneeseen <li> Mitat: 200 x 451 246 mm, paino 5,4 kg <li> 2 vuoden takuu
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Viktor-ilmanpuhdistin, musta
Takaisin ylös