Katso iso kuva
Apex M500 -näppäimistö

SteelSeries
Apex M500 -näppäimistö

115,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Apex M500 on turnaustason taustavalaistu mekaaninen näppäimistö. Se on rakennettu ammattipelaajien tarpeisiin ja tarjoaa tavalliselle hupipelaajalle nautinnollisen tuntuman. Näppiksen runkona toimii jämerä metallilevy, ja muoviosat ovat paksua tavaraa. Cherry MX -kytkimet on tehty kestämään 50 miljoonaa painallusta, joten laite ei pehmene kovassakaan paukutuksessa. Anti Ghosting -toiminnon ansiosta jokainen painallus siirtyy peliin: virheiden ja selitysten mahdollisuus vähenee ja tulosta syntyy.

Näppiksen hinta on pidetty alhaalla jättämällä poid kaikenlaiset kikka-kolmoset ja keskittymällä olennaiseen. Layout on täysin perussettiä, eikä uusien painikkeiden paikkoja tarvitse opetella. Taustavalistuksesta löytyy tosin voimakkuudensäädön lisäksi pari efektiä. Ja softapuolelta löytyy mekaanisten näppäimistöjen suurimpiin kuuluva optiomäärä.

Ominaisuudet:
● Cherry MX Red mekaaniset kytkimet ● Sininen LED-valaistus ● 100 % ohjelmoitavissa Steelseries Enginen kautta ● Täysi Anti-Ghosting 104 Key Rollover ● Vahvistettu metallinen taustalevy ● Kaapeliurat pohjassa ● Interaktiivinen Steelseries-painike ● 2 vuoden takuu.Kerro kaverille