Stollar

BJB840 Juice & Blend -tehosekoitin/mehulinko

SKU
HH808725
349,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Huippulaadukkaassa Stollar Juice & Blenderissä on sekä mehulinko että tehosekoitin. Tutustu ja tilaa edullisesti erämaksulla!
Maistuisiko vastapuristettu hedelmämehu tai smoothie? Huippulaadukkaassa Stollar Juice & Blenderissä on sekä mehulinko että tehosekoitin. Voit hyödyntää hedelmien, vihannesten ja marjojen parhaat puolet yhden laitteen avulla. Laitteeseen kuuluu runko-osa ja keskenään vaihdettavat linko ja sekoitin. Suuren syöttösuppilon ansiosta voit laittaa hedelmät linkoon kokonaisina. 1,5 litran tehosekoittimella valmistuvat juomat, smoothiet ja vaikka jäämurska nopeasti. Teho 1500 W. 5-portainen nopeudensäätö + pulssitoiminto + jäänmurskaus- ja smoothie-ohjelmat. Viiden vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 60
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BJB840 Juice & Blend -tehosekoitin/mehulinko
Takaisin ylös