Stollar

Infuser BES840 -espressokeitin

SKU
HH823622
429,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Stollar Infuser BES840 -espressokeittimellä loihdit espresson ammattimaisen baristan tavoin. Tilaa edullisesti osamaksulla!
Stollar Infuser BES840 -espressokeitin on laadukas ja tehokas 1 700 watin kahvikone, jolla loihdit espresson ammattimaisen baristan tavoin. Tasainen matala paine laajentaa kahvijauheen, minkä jälkeen kahvi uutetaan korkealla paineella. Tuloksena on maistuva kahvi. Maidonvaahdottimella saat samettisen maitovaahdon suosikkimaitokahvejasi varten.<br><br> Keittimessä on 15 barin korkeapainepumppu sekä PID-lämpötilansäädin, joka takaa yhtenäisen lämpötilan koko kahvinvalmistuksen ajan. Lämpötilansäädin ja maidonvaahdotuskannu ovat ruostumatonta terästä. 3 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 36
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Infuser BES840 -espressokeitin
Takaisin ylös