Katso iso kuva
Soe L -savustuskaappi

Stoveman
Soe L -savustuskaappi

549,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Puulämmitteinen, lämminsavustukseen tehty Stoveman Soe L –kaappi antaa ruoille täyteläisen ja pehmeän savuaromin sekä tasaisen kypsyyden. Voit savustaa lihan ja kalan lisäksi lukemattomia muita herkkuja, kuten kasviksia tai juustoja.

Kaappi on jaettu yläosan savustustilaan ja alaosan tulipesään. Savustustilassa on viisi ruostumattomasta teräksestä valmistettua ritilää. Lisäksi savustustilan yläosassa on 8 mm paksu terästanko, johon voit ripustaa suuriakin lihanpaloja tai esim. isoja kaloja kypsymään kauttaaltaan tasaisesti. Savustustilan ovessa on lämpömittari, joka helpottaa sopivan lämpötilan ylläpitämistä varsinkin pitkäkestoisissa, miedommalla lämmöllä tapahtuvissa savustamisissa.

Kaapin kuumentamiseen käyvät kaikki puulajit, mutta leppäklapit ovat lämpöarvoltaan sopivimpia, ja kuorittuina ne eivät synnytä nokea.

Savustusosan pohjalla, tulipesän katon päällä, käytetään vain savustamiseen soveltuvia puulajeja lastuina – leppä on meillä perinteisin (parilla katajanoksalla ryyditettynä), ja myös omenapuun antamaa aromia monet kehuvat. Lisäksi on saatavana paljon ulkomaisista puulajeista tehtyjä savustuslastuja ja –hakkeita.

Stoveman Soe L on jykevää tekoa. Teräslevyjen paksuus on sisä- ja ulkoseinissä 3 mm, tulipesän pohjassa ja katossa 4 mm, ovissa, rasvapannussa ja piipunhatussa 2 mm. Kaappi on viimeistelty korkeita lämpötiloja kestävällä maalilla.

• Ulkomitat (l x k x s): 45 x 120 x 45 cm
• Savustustilan mitat (l x k x s): 40 x 50 x 42 cm
• Ritilän koko ( l x s): 39 x 36,5 cm
• Rasvapelti
• Paino 82 kg
• 2 vuoden takuu.Kerro kaverille