Creative Toys

Stylish Scraf Desing Knit -käsityösetti

SKU
HH863477
24,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kudo Stylish Scraf Desing Knit -käsityösetin avulla itsellesi värikäs kaulahuivi. Mukana kudontakehys, lankaa + selkeät ohjeet kaulahuivin tekoon. Tutustu!
Stylish Scraf Desing Knit -käsityösetin avulla kudot itsellesi tyylikkään kaulahuivin. Setti sisältää kudontakehyksen sekä neljä lankakerää, joiden avulla teet erilaisia kaulahuiveja. Tee omia luomuksia – vain mielikuvitus on rajana! Mukana on ohjekirja, jossa on yksityiskohtaiset ohjeet. Ikäsuositus: 8+ v. <bR><bR><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Stylish Scraf Desing Knit -käsityösetti
Takaisin ylös