Teutonia

Summer Set -varustesetti, musta

SKU
HH851105
59,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Teutonia Summer Set -varustesetissä on Teutonia-vaunuihin sopiva aurinkolippa, hyttysverkko sekä kuomuun kiinnitettävä iso säilytystasku. Tilaa nyt!
Teutonia Summer Set on lähes kaikkiin Teutonia-vaunuihin sopiva varustesetti, jolla muunnat Teutonia-vaunusi kesämenoihin sopiviksi. Varustesetti sisältää rattaiden kuomuun kiinnitettävän aurinkolipan, hyttysverkon sekä kuomun takaosaan kiinnitettävän säilytystaskun.

Mustan aurinkonlipan saa kätevästi kiinnitettyä vaunun kuomuun kahdella magneetilla ja painonapilla. Lippa soveltuu lähes kaikkiin Teutonia-malleihin (ei sovellu Élégance) ja siinä on UV50+-aurinkosuoja. Helposti vaunujen kuomuun kiinnitettävä hyönteisverkko suojaa pienokaisilta kaikenlaisilta hyönteisiltä. Keskellä on vetoketju, jolla verkko on helppo jakaa kahtia. Verkon voi pestä koneessa 30 asteessa. Lisäksi varustesetissä on monipuolinen ja helppokäyttöinen säilytystaskun, joka kiinnittyy helposti kuomun takaosaan. Iso säilytystasku soveltuu kaikkiin muihin Teutonia-vaunuihin paitsi Élégance-vaunuihin.

Aurinkolipan mitat (l x p x k): 16 x 21 x 3 cm
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Summer Set -varustesetti, musta
Takaisin ylös