Tiny Love

Sunny Troll -matkalelukaari

SKU
HH827424
29,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Joustava Tiny Love Sunny Troll -matkalelukaari on helppo kiinnittää rattaisiin ja turvakaukaloon. Lelukaaressa on paljon värikkäitä leluja. Tilaa heti!
Joustava Tiny Love Sunny Troll -matkalelukaari on helppo kiinnittää rattaisiin ja turvakaukaloon. Värikkäässä lelukaaressa on paljon iloisia leluja, jotka on suunnattu lapsen eri kehitysvaiheisiin. Aluksi lelut toimivat katseluleluina, mutta jo muutaman kuukauden iästä alkaen lapsi haluaa jo koskea ja leikkiä leluilla. Lelujen ainutlaatuiset nivelet mahdollistavat lelujen asentamisen eri kulmiin ja eri etäisyyksille. Ikäsuositus: 0 kk +.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sunny Troll -matkalelukaari
Takaisin ylös