• Vähintään 100 euron tilaukset noutopisteisiin (Posti ja Schenker) vain 1,95.
  • Tarjous voimassa su 16.12. asti.
Australian Gold

Sunscreen 50 Kids Lotion -aurinkosuojavoide, 237 ml

SKU
HH817073
23,90 €
Tilaa 18.12. mennessä ja saat paketin jouluksi
Pääkaupunkiseudun paketit 20.12. mennessä

Katso tarkemmat tiedot täältä. (koskee vain varastotuotteita)

Loppu verkkokaupan varastosta
Saat nyt maailmankuulut Australian Gold -aurinkosuojavoiteet Hobby Hallista! Sunscreen 50 Kids Lotion -aurinkosuojavoide sopii lapsesi iholle. Lue lisää!
Lasten iholle suunnitellussa, tehokkaassa Australian Gold Sunscreen 50 Kids Lotion -aurinkosuojavoiteessa on korkea, 50 suojakerroin sekä on UVA- ja UVB SPF -suojatekijöitä, jotka antavat ylivoimaisen suojan lapsesi iholle. Suojaavassa voiteessa on vitamiineja, jotka kosteuttavat ja hoitavat lapsen ihoa. Voide ei sisällä mineraaliöljyä, parabeeneja, PABAa (aurinkosuojafiltteri), alkoholia tai gluteenia. Kevyt koostumus, joka on helppo levittää iholle.

Aurinkosuojavoide sisältää australian kakaduluumua (korkea C-vitamiinipitoisuus), E-vitamiinia, vihreä tee -uutetta, auringonkukansiemenöljyä, oliiviöljyä, aloe veraa, kaakaovoita ja allantoiinia. Suojakerroin 50. 237 ml.

Australian Gold on arvostettu ja maailmankuulu aurinkosuojasarja, joka sopii ulkoilusta nauttiville naisille, miehille sekä lapsille. Kaikki sarjan suojakertoimilla olevat tuotteet on testattu sekä USA:n että Euroopan korkeimpien standardien mukaisesti FDA- JA COLIPA-testeillä. Vettä ja hikeä hylkivät voiteet on suunniteltu aktiiviseen elämään antamaan mahdollisimman pitkäkestoisen suojan.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sunscreen 50 Kids Lotion -aurinkosuojavoide, 237 ml
Takaisin ylös