Australian Gold

Sunscreen 50 Kids Lotion -aurinkosuojavoide, 237 ml

SKU
HH817073
23,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Saat nyt maailmankuulut Australian Gold -aurinkosuojavoiteet Hobby Hallista! Sunscreen 50 Kids Lotion -aurinkosuojavoide sopii lapsesi iholle. Lue lisää!
Lasten iholle suunnitellussa, tehokkaassa Australian Gold Sunscreen 50 Kids Lotion -aurinkosuojavoiteessa on korkea, 50 suojakerroin sekä on UVA- ja UVB SPF -suojatekijöitä, jotka antavat ylivoimaisen suojan lapsesi iholle. Suojaavassa voiteessa on vitamiineja, jotka kosteuttavat ja hoitavat lapsen ihoa. Voide ei sisällä mineraaliöljyä, parabeeneja, PABAa (aurinkosuojafiltteri), alkoholia tai gluteenia. Kevyt koostumus, joka on helppo levittää iholle.

Aurinkosuojavoide sisältää australian kakaduluumua (korkea C-vitamiinipitoisuus), E-vitamiinia, vihreä tee -uutetta, auringonkukansiemenöljyä, oliiviöljyä, aloe veraa, kaakaovoita ja allantoiinia. Suojakerroin 50. 237 ml.

Australian Gold on arvostettu ja maailmankuulu aurinkosuojasarja, joka sopii ulkoilusta nauttiville naisille, miehille sekä lapsille. Kaikki sarjan suojakertoimilla olevat tuotteet on testattu sekä USA:n että Euroopan korkeimpien standardien mukaisesti FDA- JA COLIPA-testeillä. Vettä ja hikeä hylkivät voiteet on suunniteltu aktiiviseen elämään antamaan mahdollisimman pitkäkestoisen suojan.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sunscreen 50 Kids Lotion -aurinkosuojavoide, 237 ml
Takaisin ylös