Australian Gold

Sunscreen 6 Spray Gel - aurinkogeelispray, 237 ml

SKU
HH816679
21,90 €
Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Saat nyt maailmankuulut Australian Gold -aurinkosuojavoiteet ja -geelisprayt Hobby Hallista! Lue lisää Sunscreen 6 Spray Gel -aurinkogeelispraystä!
Tehokkaassa Australian Gold Sunscreen 6 Spray Gel -aurinkogeelisprayssä on UVA- ja UVB SPF -suojatekijöitä, jotka antavat ylivoimaisen suojan ihollesi. Geelisprayn vitamiinit kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Vettä ja hikeä hylkivässä tuotteessa yhdistyvät geelin erinomainen imeytymiskyky ja voiteen kosteuttavat ominaisuudet, joiden ansiosta tuote on helppokäyttöinen ja tasaisesti levittäytyvä. Aktiiviset ainesosat imeytyvät nopeasti, ja suojaavat ihoa tehokkaasti auringolta sekä vähentävät juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Raikkaan tuoksuisessa geelisprayssä yhdistyvät eri hedelmien ja kukkien aromit mm. appelsiini, banaani ja vanilja.

Aurinkosuojasprayn superior-koostumus sisältää hoitavia kasviaineosia: australian kakaduluumua (korkea C-vitamiinipitoisuus), E-vitamiinia, vihreä tee -uutetta, auringonkukansiemenöljyä, oliiviöljyä, aloe veraa ja antioksidantteja. Tuote on parabeeniton, ei PABA(aurinkofiltteri), alkoholiton, väriaineeton ja gluteeniton. Suojakerroin 6. 237 ml.

Australian Gold on arvostettu ja maailmankuulu aurinkosuojasarja, joka sopii ulkoilusta nauttiville naisille, miehille sekä lapsille. Kaikki sarjan suojakertoimilla olevat tuotteet on testattu sekä USA:n että Euroopan korkeimpien standardien mukaisesti FDA- JA COLIPA-testeissä. Vettä ja hikeä hylkivät voiteet on suunniteltu aktiiviseen elämään antamaan mahdollisimman pitkäkestoisen suojan.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sunscreen 6 Spray Gel - aurinkogeelispray, 237 ml
Takaisin ylös
19.02.2018, 11:54:11