LEGO

Super Heroes Batman 76054: Linnunpelättimen kauhusato

SKU
HH859492
84,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Rakenna LEGO Super Heroes Batman 76054: Linnunpelättimen kauhusato -seikkailu, jossa Batman taltuttaa maatilalla mellestäviä roistoja. 563 osaa. Osta nyt!
LEGO Super Heroes Batman 76054: Linnunpelättimen kauhusato -palikat johdattavat sinut jännittävään hyvän ja pahan taisteluun maatilalle. Kaasunaamarilla varustettu Batman ja Blue Beetle kiitävät Lepakkokopterilla auttamaan pahoin pelästynyttä maanviljelijää. Ammu puimuria, ennen kuin se ajaa traktorin yli. Varo Linnunpelättimen pelkokaasua ampuvaa nuppipyssyä. Käy ilmataisteluun Blue Beetlen kanssa iskemällä Tappajakoi taivaalta. Estä roistoja vangitsemasta maanviljelijää puimurin pelkokaasusäiliöön ja levittämästä pelkoa Gotham Cityyn. Yhteensä 563 osaa. Ikäsuositus: 7––14 v. <bR><bR><b> Varoitus!</B> Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Super Heroes Batman 76054: Linnunpelättimen kauhusato
Takaisin ylös