LEGO

Super Heroes Batman 76055: Tappajakrokon viemäri-isku

SKU
HH859494
99,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Rakenna LEGO Super Heroes Batman 76055: Tappajakrokon viemäri-isku ja auta Batmania nujertamaan Lepakkotankilla tuo ilkeä otus! 759 osaa. Tilaa nyt!
LEGO Super Heroes Batman 76055: Tappajakrokon viemäri-isku -palikat johdattavat sinut jännittävään LEGO-seikkailuun. Auta Punahuppua ja Katanaa estämään hirvittävää Tappajakrokoa ja häijyä Kapteeni Bumerangia tuhoamasta Gotham Cityä. Hyökkää Tappajakrokon taistelurouskuttimen kimppuun Batmanin Lepakkotankilla. Murskaa raskaasti panssaroitu ajoneuvo Lepakkotankin voimakkaalla juntta-aseella, mutta älä anna heiluvan pyrstön murskata itseäsi tai joudu jättimäisiin hampaisiin. Murskaa viholliset ja pysäytä pahantekijät lopullisesti. Yhteensä 759 osaa. Ikäsuositus: 8–14 v. <bR><bR><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Super Heroes Batman 76055: Tappajakrokon viemäri-isku
Takaisin ylös