Smoby

Supermarket

SKU
HH863089
59,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Smoby-supermarketin ansiosta kauppaleikki sujuu kuin oikea ostosreissu. Sis. kassa ja esim. vihanneksia ja hedelmiä. Ikäsuositus: 3+. Ostoksille!
Smoby-supermarketin ansiosta kauppaleikki sujuu kuin oikea ostosreissu. Mekaanisella vaa’alla asiakas saa punnittua vihannekset ennen ostoskärryihin siirtämistä. Kassalla on oikea laskin, maksupääte ja kassalaatikko leikkirahoineen. Langaton, elektroninen viivakoodinlukija piippaa ja väläyttää valoa napin painalluksesta. Maksupääte tulostaa leikisti kuitin syöttämällä leikkimaksukortin laitteeseen. Mukana on leikkituotepakkauksia, vihanneksia ja hedelmiä, joita voi asetella hyllyille tarjolle. Ikäsuositus: 3+. • Paristot LR54/AG10 1.5 V / CR 2032 sis. pakkaukseen. Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Supermarket
Takaisin ylös