Skin Doctors

Supermoist SPF 30+ -päivävoide

SKU
HH287101
37,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Skin Doctors Supermoist SPF 30+ on kosteuttava päivävoide, jonka vaikuttavana aineena on antioksidantteja sisältävä aavikkokasvin uute. 50 ml. Tutustu!
Kosteuttava Supermoist SPF 30+ -päivävoiteen salaisuutena on Afrikan eteläosissa kasvavan aavikkokasvin uute. Uute sisältää runsaasti antioksidantteja, jonka ansiosta päivävoide kosteuttaa ihoasi ja antaa sille tehokkaan suojan. Lisäksi voiteessa on aurinkosuojakerroin 30, joka antaa täydellisen suojan haitallisia UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä voide on hajusteeton ja dermatologisesti testattu, joka tekee siitä kaikille ihotyypeille sopivan. Kevyt koostumus ei tuki ihohuokosia ja soveltuu meikin alle. Voide heijastaa valoa kevyesti antaen iholle kauniin luonnollisen hehkun. 50 ml.

Skin Doctors – nuorekkaan ulkonäön salaisuus!
Skin Doctors on uusi kosmeseuttinen ihonhoitosarja, jonka avulla voit korjata ihon ikääntymisen merkkejä ilman fyysistä kauneuskäsittelyä. Australian paahtavan auringon alla kehitellyt laadukkaat tuotteet ovat teholtaan voimakkaampia ja syvävaikutteisempia kuin mitkään aiemmat kehitetyt ihonhoitotuotteet. Voit hoitaa kotona rauhassa ihon kauneushaittoja esim. aknea, selluliittia, pigmenttihäiriöitä, ennenaikaista ikääntymistä jne.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Supermoist SPF 30+ -päivävoide
Takaisin ylös